Du har sett våra produkter

Även om du inte vet det har du säkert mött våra produkter. När du handlar mat eller kläder, arbetar på kontoret, besöker en mässa eller går på fotboll: Vi arbetar med dekaler, figurstansar, displaymaterial, mappar, omslag, foldrar och skyltar för stora kampanjer.

 

Vi gör alltså slutbearbetning av trycksaker av de mest skiftande slag. Vi stansar i allt som är platt, förutom i papper även detaljer i wellpapp, kartong, filtermaterial, tunnare gummi, kork, tapet, golvmatta, skummad pvc, vinyl och pp. Fråga oss om du inte hittar just ditt material i listan. Vi kan lösa det mesta.

Förutom stansning så utför vi även bigning, prägling, slitsning och perforering från mindre ark till större. Vi hjälper er med mindre upplagor av hörnrundning, borrning, hålstansning och andra specialhandarbeten.

Vi har egen stanstillverkning vilket gör att steget från tryckt till färdig produkt blir kort. Vår styrka och fördel ligger i att vi kan tillverka en ny stans och utföra stansuppdraget på kortast tänkbara leveranstid. Detta gör oss till unika i branschen.

Stansning

Vi stansar alla arkformat från A6 till 74×106 cm, i papper och kartong i gramvikterna 70 – 2.000 g och miniwell upp till 4 mm tjockt. Vi kan även stansa i plast som pp, pvc och styrén upp till 1 mm tjockt.

Produktexempel: registerstansning, mappar eller direktreklam.

Prägling

Vi utför både blindprägling och boktryck i material som kartong och papper där gramvikten är mellan 200-400 g.

Perforering

Vi perforerar t ex rabattkuponger, inlagor till rabatthäften och post- eller bankgirotalonger.

Bigning

Vi bigar bland annat broschyromslag, inbjudningar och flersidiga visitkort.

Skärning

Vi har en stor Polar 115 cm-maskin där vi gör all tänkbar skärning.

Mallar standardmappar

Nr 166 (A4)
Nr 166:4 (A4)
Nr 350 (A4)
Nr 439 (A4)
Nr 443 (A4)
Nr 941 (A5)